Fujitsu technologies er en del av det japanske teknologiselskapet Fujitsu som i snart hundre år har levert innovative løsninger til kunder over hele verden. Med hovedkontor i Tyskland har veien vært kort til store markeder i Europa og Asia. Laptop’er, skjermer, tastaturer. Vi har alt du trenger for komplette hjemmekontor og businessløsninger for små og store kontorlandskaper.

Fujitsu technologies passer utmerket når du skal ha hjemmekontor. Skjermer, laptop og mus? Jobber du med mer komplekse prosjekter kan flere skjermer være påkrevd. Selskapet tilbyr også servere, skylagring og support til store og mindre selskaper.

For komplette hjemmekontor

For en del holder det ikke med en liten laptop og en stol. Skal hjemmekontoret fungere må det kraftige skjermer og solid skybasert lagring til. Sikkerhet er også viktig og at du har support lett tilgjengelig når du trenger det.

Sikkerhet og lagring blir viktigere og viktigere. Både å ha solide fysiske servere og skybaserte løsninger. Fujitsu technologies skreddersyr løsninger til din bedrift og har løsninger for bedrifter i ulike størrelser. Du trenger kostnadsriktige løsninger som varer.

Fujitsu technologies når du er hjemme

Ting å ta hensyn til for hjemmekontoret. Her er tips til hva du kan tenke på om du skal ha et fullverdig hjemmekontor

  • Hvor mye areal kan du bruke?
  • Skal rommet brukes til andre formål?
  • Til hvilket budsjett og hva må det inkludere?

Bruk et selskap som vet hva som kreves

Skal du henge med i den teknologiske utviklingen trenger du systemer og utstyr som har lite nedetid. Fujitsu technologies gir deg stabilt software og servere som gjør jobben sin, og tilgjengelige support nesten når som helst til sine kunder.

Enten du skal ha løsninger til bedriften eller til deg selv, trenger du et merke som leverer det de lover. Fujitsu technologies tilbyr kraftige og kostnadsriktige laptopper og solide skjermer til kontoret og hjemmekontoret. Med sikre, skybaserte løsninger kan du være like effektiv hjemme som på kontoret.